Individuelt forløb

Webinar om opdragelse og familieliv

Som forælder kan det være rart at dele ens tanker og frustrationer med andre forældre. Dette er din mulighed for at sætte dig fredeligt ved egen computer og bliver klogere på din og andre forældres opdragelse af deres børn. Webinaret er gratis, du tilmelder dig herunder.

Når du tilmelder dig får du mulighed for at byde ind med de emner DU synes er vigtigst at få vendt i gruppen.

Næste gang ses vi d. 22. februar 2017 kl 20 (jeg sender link i forvejen)

Obs. med en tilmelding får du samtidig adgang til mit nyhedsbrev der udkommer ca hvert 14. dag omkring opdragelse og familieliv – evt. afmelding er mulig via bunden af næste nyhedsbrev.

Dette får du

  • 1 times live webinar om de udfordringer vi forældre kan have i opdragelsen af vores børn – du er med til at vælge emnerne.

  • Tilbud om efterfølgende telefonsamtale til 250 kr for en time (normalpris 450 kr) for de som ønsker det.

Alle priser på individuelt er inkl. moms.

Fornavn*
E-mailadresse:*
Beskriv en udfordring du ønsker familierådgiver Linda Stæhr skal svare på i webinaret (obs. kun 2-3 emner bliver udvalgt)

Webinar er for dig der:

  • Udfordres i samværet med dit barn og ikke synes du opnår den effekt af opdragelsen, som du ønsker
  • Synes det er svært at sætte grænser og sige nej eller overvejer om du er for skrap
  • Oplever at dit barn skaber for mange konflikter

Ofte kan vi forældre hjælpe vores børn med små tilrettelser i hverdagen, som giver det overskud eller den effekt i samspillet, som vi længes efter. Men ofte kommer vi til kort og ved ikke HVORDAN vi skaber den forandring – I så fald er webinar et tilbud for dig.

Hvis du derimod er i tvivl om dit barn har særlige behov eller “ikke er normal”, så er det bedre at ringe direkte og få afklaret behovet med mig på 28 58 77 98 (først 10 min er gratis, derefter 450 kr/t). Men ofte er det samspillet der skal ændres ved – snarere end barnet.

Share