Skab Trivsel i familien

Linda Stæhrs Mini Forældre-kursus

" Skab Trivsel i familien "... Det er noget alle forældre må øve sig på hver dag. Der er bare så ufattelig mange meninger om den "rigtige" måde at opdrage på, at det let gør os i tvivl, om det vi gør overfor vores børn er "rigtigt". Så for at gøre det hele mere simpelt og håndgribeligt har jeg lavet dette Mini Forældre-kursus med tre videoer til dig:

  1. Så simpel er forælder opgaven (Hvad handler opdragelse om?)
  2. Sådan ’virker’ dit barn (Hvordan lærer børn af deres erfaringer?)
  3. Sådan skaber du trivsel (Hvilke metoder virker bedst i opdragelsen?)

Gemmen dette Mini Forældre-kursus får du min bedste viden og metoder fra min familierådgivning og mine foredrag. Jeg håber, at du får glæde af dem, så det hjælper dig lykkes i opgaven med at skabe trivsel i DIN familie.

Ps. denne side er ret ny - giv mig gerne en hjælpende kommentar på Trivsel i familien(a)gmail.com

Så simpel er forælder-opgaven

Skab Trivsel i familien: Video 1 viser hvad opdragelse og forældre-opgaven helt kort går ud på.

Du kan desuden læse mere om Nærhed i familien lige her.

Sådan 'virker' dit barn

Skab Trivsel i familien: Video 2 viser, hvordan dit barn 'virker', så du ved hvad dit barn har brug for og hvordan du kan give det.

Du kan desuden læse mere om Opdragelse lige her.

Sådan skaber du Trivsel i familien

Skab trivsel i familien: Video 3 giver dig mine tre bedste redskaber til at håndtere livet sammen som familie og skabe den trivsel du ønsker.

Du kan læse flere tekster i mit bibliotek lige her.

Læs også mit debat-oplæg i KD med emnet: Vi kan ikke opdrage børn til at respektere deres grænser og behov, hvis vi overskrider vores egne.

Har du ris og ros eller spørgsmål?

Så skriv dem gerne til Trivselifamilien(a)gmail.com eller ring til mig på 28 58 77 98 - de første 10 min. er gratis, derefter giver jeg gerne gode råd og støtte til at du kan få Trivsel i familien til 450 kr/t. Læs mere om familierådgivning her. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Venlig hilsen Linda Stæhr

Familierådgiver ved Trivsel i familien.dk

Share