Skab Trivsel i familien

Skab trivsel i familien – Mini forældre-kursus

Linda Stæhrs Mini Forældre-kursus

" Skab Trivsel i familien "... Noget enhver forælder burde være ekspert i. Men opdragelse bliver nemt så uoverskueligt og normfyldt, at det er svært at lykkes med. Derfor har jeg lave følgende mini kursus. Gemmen disse tre videoer får du overblikket tilbage, så du kan lykkes i opgaven med at skabe Trivsel i din familien med 0-6- års børn.

Ps. denne side er ret ny - giv mig gerne en hjælpende kommentar på Trivsel i familien(a)gmail.com

Så simpel er forælder-opgaven

Skab Trivsel i familien: Video 1 viser hvad opdragelse og forældre-opgaven helt kort går ud på.

Du kan desuden læse mere om Nærhed i familien lige her.

Sådan 'virker' dit barn

Skab Trivsel i familien: Video 2 viser, hvordan dit barn 'virker', så du ved hvad dit barn har brug for og hvordan du kan give det.

Du kan desuden læse mere om Opdragelse lige her.

Sådan skaber du Trivsel i familien

Skab trivsel i familien: Video 3 (kommer snart) giver dig tre konkrete metoder at gå til dit barn, som gør det lettere at skabe Trivsel i familien - det er samtidig en opsamling på de foregående to videoer.

Du kan læse flere tekster i mit bibliotek lige her.

Læs også mit debat-oplæg i KD med emnet: Vi kan ikke opdrage børn til at respektere deres grænser og behov, hvis vi overskrider vores egne.

Har du ris og ros eller spørgsmål?

Så skriv dem gerne til Trivselifamilien(a)gmail.com eller ring til mig på 28 58 77 98 - de første 10 min. er gratis, derefter giver jeg gerne gode råd og støtte til at du kan få Trivsel i familien til 450 kr/t. Læs mere om familierådgivning her. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Venlig hilsen Linda Stæhr

Familierådgiver ved Trivsel i familien.dk

Share