Samtaleterapi for forældre

Jeg tager imod alle mennesker til terapeutiske samtaler; men særligt forældre ligger mig på hjerte, da jeg ved, hvor stor betydning det har for ens familie, om man selv trives som mor/far.

Går du rundt med fx indestængt vrede, sorg, angst eller en følelse af hjælpeløshed, som relaterer sig til dit familieliv, så tilbyder jeg terapeutiske samtaler, hvor du finder indsigt, retning og nyt mod.

Samtaleterapi er for dig, der ønsker at arbejde med dig selv på et dybere plan. Herigennem bliver du stærkere og mere fri i din rolle i familien og livet generelt. Vi mødes i dit hjem i Nordjylland eller i trygge rammer i Aarhus C, hvor jeg sidder klar med kaffe/the på kanden.

Prisen er 750 kr. for op til 1,5 time

Jeg er pr. 1. oktober 2018 certificeret NLP Psykoterapeut (godkendt af Dansk Psykoterapeut Forening). Læs evt. mere om NLP som metode lige her.

Læs evt. om muligheden for Familierådgivning her, hvis du heller bare vil have et godt råd til dit familieliv.

Priser og praktisk

750 kr. pr session (op til 1,5 time)

SMS til 28 58 77 98 eller skriv til Trivselifamilien@gmail.com, for at booke en tid.

Transportgebyr:  Vi mødes som udgangspunkt i mit hjem på Stubberupvej 56, 9520 Skørping eller i lokaler i Aarhus C. Har du behov for at mødes et andet sted, så lægger jeg et transportgebyr oveni prisen på 5 kr. pr km på den samlede afstand mellem min adresse (Stubberupvej 56, 9520 Skørping ved Rold skov) og den adresse du ønsker at møde mig på j.f. Google Maps.

Opvæksten som rettesnor i livet

Vores børn lærer, hvem de er, og hvad de kan forvente af sig selv og andre, i opvæksten med os deres forældre. Vi starter dermed de mønstre (strategier, holdninger og værdier) i vores børn, som giver muligheder, men også begrænsninger, i livet samen med andre.

Vi forældre er selv et resultat af vores egen barndom og vores erfaringer

Som familierådgiver taler jeg ofte med forældre, der ønsker at håndtere deres barns provokationer, deres egen vrede, eller samværet i familien på en bedre måde. Men ofte er der temaer, der har tråde længere tilbage til ens egen opvækst, som spænder ben.

"Jeg kan da ikke ændre mig selv..."

Den gode nyhed er, at det er muligt at arbejde med de tråde, så de ikke længere spænder ben, men guider og hjælper os som forældre overfor vores børn.

"Min mor turde aldrig sige 'Nej' til mig, da jeg var barn"

Hvis ikke vi er opmærksomme på vores egne mønstre som forældre, får vi let en tendens til at genskabe det, vi selv oplevede som børn; eller vi over-kompenserer over for vores egne børn, for det vi selv manglede som børn. Mon du kender det?

Ring evt. på 28 58 77 98 og hør mere om samtaleterapi for forældre.

Share