Samtaleterapi for forældre

Samtaleterapi for forældre

Går du rundt med fx indestængt vrede, sorg, angst eller en følelse af hjælpeløshed, som relaterer sig til dit familieliv, så tilbyder jeg terapeutiske samtaler, hvor du finder indsigt, retning og nyt mod.

Samtaleterapi for forældre er for dig, der ønsker at arbejde med dig selv på et dybere plan. Herigennem bliver du stærkere og mere fri i din rolle i familien og livet generelt. Vi mødes i trygge rammer i dit hjem eller i lokaler i centrum i Aarhus.

Den lave sats (750 kr. for op til 1,5 time) er grundet i, at skal have observation/supervision på mine samtaler, da jeg studerer på sidste år i min 4-årige uddannelse til NLP Psykoterapeut (godkendt af Dansk Psykoterapeut Forening). Jeg forventer at modtage endeligt bevis slut 2017. Læs evt. mere om min uddannelse her.

Læs evt. om muligheden for Familierådgivning her.

Priser og praktisk

750 kr. pr session (op til 1,5 time)

SMS til 28 58 77 98 eller skriv til Trivselifamilien@gmail.com, for at booke en tid.

Transportgebyr: Hvis vi mødes udenfor Aarhus er der et transportgebyr oveni prisen på 5 kr. pr km på den samlede afstand mellem min adresse (Haslegårdsvej 65A i Aarhus) og din adresse j.f. Google Maps.

Opvæksten som rettesnor i livet

Vores børn lærer, hvem de er, og hvad de kan forvente af sig selv og andre, i opvæksten med os deres forældre. Vi starter dermed de mønstre (strategier, holdninger og værdier) i vores børn, som giver muligheder, men også begrænsninger, i livet samen med andre.

Vi forældre er selv et resultat af vores egen barndom og vores erfaringer

Som familierådgiver taler jeg ofte med forældre, der ønsker at håndtere deres barns provokationer, deres egen vrede, eller samværet i familien på en bedre måde. Men ofte er der temaer, der har tråde længere tilbage til ens egen opvækst, som spænder ben.

"Jeg kan da ikke ændre mig selv..."

Den gode nyhed er, at det er muligt at arbejde med de tråde, så de ikke længere spænder ben, men guider og hjælper os som forældre overfor vores børn.

"Min mor turde aldrig sige 'Nej' til mig, da jeg var barn"

Hvis ikke vi er opmærksomme på vores egne mønstre som forældre, får vi let en tendens til at genskabe det, vi selv oplevede som børn; eller vi over-kompenserer over for vores egne børn, for det vi selv manglede som børn. Mon du kender det?

Ring evt. på 28 58 77 98 og hør mere om samtaleterapi for forældre.

Share