Hvad er Trivsel i familien?

Mit navn er Linda Stæhr jeg skabte i 2014 Trivsel i familien, fordi:

Jeg tror på at tiden i småbørns familier er ALT for værdifuld til at forsvinde i konflikter og magtkampe.

Vi forældre ønsker alle at give vores børn det bedste i livet - men indimellem bliver vi i tvivl om hvordan. Her kommer jeg ind: Gennem Trivsel i familien tilbyder jeg personlig hjælp til at få TRIVSEL i familien igen, hvis konflikter og magtkampe får for meget plads (i familier med børn op til 6 år). Jeg hjælper dig: Genvinde håbet om et godt familieliv, få viden der giver dig handlemuligheder og have tålmodighed og overskud til at få det til at lykkes. Ring evt. på 28 58 77 98 eller Læs mere her.

Herunder er eksempler på emner, hvor jeg kan hjælpe

  • Hvis hverdagen er tung eller træls og du ønsker større glæde i familien
  • Opdragelsesmæssige dilemmaer
  • Ønske om bedre samarbejde med og om børnene
  • Problemer med barnets institution
  • Svært at få tiden til at gå op i familien

Hvad er Trivsel i familien:

Trivsel i familien er gratis viden, personlig rådgivning, undervisning og foredrag. Klik dig rundt på hjemmesiden eller ring til mig på 28 58 77 98, hvis du har forslag til nye tiltag. Vi forældre kan ofte tænke at vi er de eneste der oplever verden på den måde vi gør, og at der alligevel ikke er noget at gøre ved tingene derhjemme - men det er ikke sandt. Ofte kan små tilretninger i den måde vi er sammen på skabe store forandringer.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Venlig hilsen Linda Stæhr
Familierådgiver v. Trivsel i familien

Vil du være først til at se nye videoer, så skriv dig på her på Trivsel i familiens nyhedsbrev her.

Share