Hvad er Trivsel i familien?

Mit navn er Linda Stæhr jeg skabte i 2014 rådgivnings virksomheden Trivsel i familien, fordi:

Jeg tror på at tiden i småbørns familier er ALT for værdifuld til at forsvinde i konflikter og magtkampe.

Vi forældre ønsker alle at give vores børn det bedste i livet - men indimellem bliver vi i tvivl om hvordan. Her kommer jeg ind: Gennem Trivsel i familien tilbyder jeg personlig hjælp til at få TRIVSEL i familien igen, hvis konflikter og magtkampe får for meget plads (i familier med børn op til 6 år).

OBS. Grundet karriereskifte tilbyder jeg desværre ikke længere familierådgivning og foredrag.

Herunder er eksempler på emner

  • Hvis hverdagen er tung eller træls og du ønsker større glæde i familien
  • Opdragelsesmæssige dilemmaer
  • Ønske om bedre samarbejde med og om børnene
  • Problemer med barnets institution
  • Svært at få tiden til at gå op i familien

Hvad er Trivsel i familien:

Trivsel i familien tilbød oprindeligt både familierådgivning og foredrag. Jeg har valgt at lade mine artikler være tilgængelige, selvom jeg har skiftet karriere. Du kan kommentere eller stille spørgsmål til mig ved at skrive på trivselifamilien(a)gmail.com.

Vi forældre kan ofte tænke at vi er de eneste der oplever verden på den måde vi gør, og at der alligevel ikke er noget at gøre ved tingene derhjemme - men det er ikke sandt. Ofte kan små tilretninger i den måde vi er sammen på skabe store forandringer.

Venlig hilsen Linda Stæhr

Share