Linda Stæhr/ september 9, 2016/ Blog, Familie, Hverdag og rutiner, Mor rollen, Syge børn, Tidsprioritering

“Mor savner dig lille skat!”

Kender du den længsel? Kan du også have svært ved at prioritere alle de “vigtige” ting og muligheder i livet, der røver overskud og tid væk fra dine børn?

I så fald kan du forhåbentligt finde hjælp og inspiration i denne tekst om nærhed (klik her), som jeg har lavet specielt til dig.

Der er altid nok at lave

For nyligt blev jeg pludseligt tilbudt ekstra løntimer og dermed supplerende penge til kontoen – hvis bare jeg kunne smide hvad jeg havde og bruge lidt ekstra tid. Og det gjorde jeg… Jeg havde bare glemt, at jeg allerede er fuldtids selvstændig, har to små børn, er under uddannelse og har brug for at selv at få en pause indimellem.

Der er nu knap gået to uger med disse ekstraopgaver og jeg føler, at mine ellers fine prioriteringer for arbejde-familie-balancen er røget fløjten. Når jeg henter mine unger i institutionen og krammer dem, er der en lille stemme i min hjerne, der råber: “Mor savner dig lille skat!”

Mine børns trivsel og glæde i det daglige er afhængig af, at jeg som deres mor har overskud, lyst og tid til dem.

Mine børn har brug for MOAR

Og hvis de bliver halvsyge og pylrer lidt ekstra, så føles det som at rive mit hjerte ud af min brystkasse og køre det en tur gennem blenderen, at skulle tvinge børnene op om morgenen og aflevere dem hos “fremmede” i institutionen: “Mor savner dig lille skat!”… Mor savner at have tid til dig… Mor savner at give dig det du trænger allermest til… Mor savner at være tilfreds med det hun gør for dig!

MIN løsning – denne gang.

I mit tilfælde har jeg valgt at udtrappe ekstraopgaverne igen så hurtigt som muligt. Jeg VED det ultimativt er mig selv, der vælger, hvad jeg vil bruge min tid og mit overskud på. Gælder det også i dit liv?

Jeg ønsker dig og din familie alt det bedste.
Venlig hilsen LindaHåår

Ps. Jeg vil gerne høre DINE input. Skriv dine kommentarer til trivselifamilien@gmail.com

Share
Share this Post