Foredrag

Foredrag

Alle mine oplæg tager udgangspunkt i gruppens behov og ønsker. Jeg bruger altid god tid på at svare på spørgsmål og forholde mig konkret til de problemstillinger vi tager op.

Ring og hør nærmere på 28 58 77 98 eller skriv til trivselifamilien[a]gmail.com

Ovenstående billede blev taget på temadagen for "Det moderne familieliv" (marts '17 i Aarhus), hvor mit oplæg handlede om at skabe ligeværdige dialoger mellem forældre og fagpersoner.

Før institutionsstart

"Klar til at starte i vuggestue?!?"

  • Hvordan gør jeg overgangen mindst smertefuld?
  • Hvad hvis jeg får svært ved at aflevere, fordi jeg selv bliver utryg?
  • Hvad med alt det praktiske, når mit barn institutions tid starter?
    Se næste hold via dette link

For forældre med børn i daginstitutioner

Find løsninger til udfordringer"Sådan lykkes du med opdragelsen"

Skal jeg holde oplæg i dit barns institution? Et oplæg for hele institutionens forældregruppe koster kun 2500 kr. (ekskl. moms).
Oplæg for hele dagtilbud eller flere forældregrupper koster 4800 kr. (ekskl. moms)
Læs mere her. Obs. transporttillæg udenfor Aarhus Kommune.

 

For bedsteforældre

For pædagogisk personale

Sæt ord på opdragelsenNy begejstring og nye vinkler på samarbejdet og opdragelse
Se tilbud til pædagogisk personale på LindaStaehr.dk

Indhold i foredrag

Som familierådgiver er mit hovedfokus på opdragelse og samspillet mellem forældre-børn. Mit højeste mål er at hjælpe forældre være handlekraftige og hvile i deres egen fornemmelse for opdragelsen. Jeg har samlet mange gode vinkler på opdragelsen, I kan vælge mellem, ring og hør nærmere på 28 58 77 98. Min formidling er jordnær og vedkommende og jeg udlevere gerne mine egne gode og dårlige erfaringer fra mine 9 år indenfor det pædagogiske og mit eget forældreskab. Alt jeg formidler er baseret på nyeste forskning og velafprøvede pædagogiske tilgange.

Formålet er at give forældre større overskud og glæde i familielivet - gennem viden og konkrete redskaber til at løse store og små konflikter derhjemme med 0-6 års børn.

Linda Stæhr har mere end 9 års pædagogisk erfaring med 0-6 års børn og rådgiver bl.a. på baby.dk, læs mere om min baggrund her...

Bestil eller hør nærmere her:

Aftaler om foredrag

Alle foredrag aftales med en koordinator, leder eller fx FOF. Jeg sender altid et opslag I kan hænge op og desuden en faktura til godkendelse senest 14 dage før foredraget/oplægget.

Betaling

Transportgebyret tillægges kun, hvis adressen er udenfor Aarhus kommune. Dette beregnes som en km pris på 5 kr pr kilometer på den samlede afstand (j.f. Google Maps) mellem min adresse (Haslegårdsvej 65A i Aarhus) og der hvor jeg skal møde op .

Betaling for institutioner er simpelt, da jeg opretter en elektronisk faktura, som dagtilbuddets administrative medarbejder nemt kan gennemføre. Ring ved spørgsmål til 28 58 77 98.

Til ikke-kommunale firmaer sender jeg en opkrævning på mail. Betaling kan overføres til Reg. nr. 7453 konto nr. 1104227 (CVR nr. 35988149). Påfør kontaktpersonens navn eller adresse.

Foredrag bestilles/aftales helst via mail eller telefon 28 58 77 98.

Share