Foredrag

Alle mine oplæg tager udgangspunkt i gruppens behov og ønsker. Jeg bruger altid god tid på at svare på spørgsmål og forholde mig konkret til de problemstillinger vi tager op.

Ring og hør nærmere på 28 58 77 98 eller skriv til trivselifamilien[a]gmail.com

Ovenstående billede blev taget på temadagen for "Det moderne familieliv" (marts '17 i Aarhus), hvor mit oplæg handlede om at skabe ligeværdige dialoger mellem forældre og fagpersoner.

Før institutionsstart

"Klar til at starte i vuggestue?!?"

  • Hvordan gør jeg overgangen mindst smertefuld?
  • Hvad hvis jeg får svært ved at aflevere, fordi jeg selv bliver utryg?
  • Hvad med alt det praktiske, når mit barn institutions tid starter?
    Se næste hold via dette link

For forældre med børn i daginstitutioner

Ro på familielivet

Skal jeg holde oplæg i dit barns institution? Jeg holder løbende foredrag rundt omkring for 150 kr. pr deltager. De enkelte institutioner kan også købe mig ind som foredragsholder kun 2500 kr. (ekskl. moms). Eller som oplæg for hele dagtilbud eller flere forældregrupper for 4800 kr. (ekskl. moms). Obs. transporttillæg se i bunden.

Forældreoplæg

Temaerne i foredraget "Ro på familielivet" er:

  • Sådan håndterer du dit barns vrede
  • Sådan kommer alle ud af døren om morgenen uden skrig og skrål
  • Sådan lærer du dit barn at falde i søvn om aftenen

Jeg lægger stor vægt på dialog undervejs og tid til spørgsmål.

Se hele opslaget her...

For bedsteforældre

For pædagogisk personale

Sæt ord på opdragelsenNy begejstring og nye vinkler på samarbejdet og opdragelse
Se tilbud til pædagogisk personale på LindaStaehr.dk

Indhold i foredrag

Som familierådgiver er mit hovedfokus på opdragelse og samspillet mellem forældre-børn. Mit højeste mål er at hjælpe forældre være handlekraftige og hvile i deres egen fornemmelse for opdragelsen. Jeg har samlet mange gode vinkler på opdragelsen, I kan vælge mellem, ring og hør nærmere på 28 58 77 98. Min formidling er jordnær og vedkommende og jeg udlevere gerne mine egne gode og dårlige erfaringer fra mine 9 år indenfor det pædagogiske og mit eget forældreskab. Alt jeg formidler er baseret på nyeste forskning og velafprøvede pædagogiske tilgange.

Formålet er at give forældre større overskud og glæde i familielivet - gennem viden og konkrete redskaber til at løse store og små konflikter derhjemme med 0-6 års børn.

Linda Stæhr har mere end 10 års pædagogisk erfaring med 0-6 års børn. Læs mere om min baggrund her...

Bestil eller hør nærmere her:

Aftaler om foredrag

Alle foredrag aftales med en koordinator, leder eller fx FOF. Jeg sender altid et opslag I kan hænge op og desuden en faktura til godkendelse senest 14 dage før foredraget/oplægget.

Betaling

Transportgebyret beregnes som en km. pris på 5 kr. pr. kilometer på den samlede afstand (j.f. Google Maps) mellem min adresse (Rold Skov) og der hvor jeg skal møde op .

Betaling for institutioner er simpelt, da jeg opretter en elektronisk faktura, som dagtilbuddets administrative medarbejder nemt kan gennemføre. Ring ved spørgsmål til 28 58 77 98.

Til ikke-kommunale firmaer sender jeg en opkrævning på mail. Betaling kan overføres til Reg. nr. 7453 konto nr. 1104227 (CVR nr. 35988149). Påfør kontaktpersonens navn eller adresse.

Foredrag bestilles/aftales helst via mail eller telefon 28 58 77 98.

Share