Er du udfordret i opdragelsen af dit barn?

  • Jeg tilbyder desværre ikke længere familierådgivning, da jeg har skiftet karriereretning. Hjemmesiden er dog stadig tilgængelig for alle interesserede.
  • Du er dog velkommen til at kontakt mig på Trivselifamilien@gmail.com med spørgsmål eller kommentarer.

Jeg ringer en af dagene

Mange tusind tak for dit svar, det var meget brugbart, tager absolut i mod dit tilbud, af hjertet tak. Jeg ringer en af dagene.

Mor efter kort mailrådgivning

Tak for at du vækkede mig!!!

Hej Linda. Igen tusind tak for dit velovervejede svar. Det giver god mening! Jeg har i lang tid været helt overbevist om at vores søn er en følsom (lidt mere end gennemsnittet) lille gut! Og desværre fanger jeg mig selv i at 'lytte' og reagere efter det jeg selv er opdraget med....og det er ikke altid godt...for ham! Men nu skal det være slut! Han skal have lov til at være følsom,observerende,forsigtig osv. Han er nemlig intet mindre end fantastisk som han er! Tak for at du vækkede mig!!!

Mor efter mailrådgivning - gengivet med tilladelse

Dine råd har været helt fantastiske…

Hej Linda. Dine råd har været helt fantastiske og er blevet fulgt slavisk. Og sikke en forandring! Konflikterne varer max 10 min og ikke nær så ofte. Jeg har selv taget et fast greb i barmen og hanket op i mig selv, og viser nu konsekvens: Det taget en 5 min., hvor han ligger på gulvet og ser meget sur ud, jeg fortsætter med det jeg var i gang med, så kommer han igen, vi krammer og forsætter så dagen. Jeg er dybt taknemlig for dine råd, de har virkelig hjulpet! tusind tak.

Mor efter telefonrådgivning - gengivet med tilladelse

Find løsninger i mit 'bibliotek' herunder

Share