Er du udfordret i opdragelsen af dit barn?

  • Du er altid velkommen til at ringe til mig på 28 58 77 98 - de første 10 min er gratis, derefter 450 kr. pr påbegyndt time.
  • Hjemmebesøg koster kun 2500 kr. (Inkl. telefonsamtale), dette aftales via mail på Trivselifamilien@gmail.com

Dine råd var helt fantastiske

Hej Linda. Dine råd har været helt fantastiske og er blevet fulgt slavisk. Og sikke en forandring! Konflikterne varer max 10 min og ikke nær så ofte. Tak!

Feedback fra en mor efter telefonrådgivning - gengivet med tilladelse.

Godt visualiseret

Godt visualiseret - især "grydemetaforen" med vreden kan jeg bruge. Gode konkrete eksempler.

Mor fra Børnehuset Børnebåndet

Sjovt og genkendeligt

Det var både sjovt, genkendeligt og lærerigt. Du gav rigtig gode eksempler og inddrog de eksempler som os forældre præsenterede.

Forælder fra Vuggestuen Graven

Tid til forklaringer

Du var rigtig god til at holde en rød tråd og forklare! God forståelse og tid til forklaring.

Rasmus fra Vuggestuen Graven

Fik en masse redskaber

Fik en masse redskaber med hjem. Kunne godt bruge metoden med kun at sige tingene 3 gange og ikke give efter.

Thomas, far til pige på 20 måneder i dagpleje ved Egå

Fagligt kompetent

Linda er høfligt direkte og gennemtænkt provokerende. Fagligt kompetent med personlige konkrete eksempler.

Theis, far til dreng på 2,5 år i dagpleje nær Egå

Konstruktive løsninger til hverdagens udfordringer

Informationsrigt oplæg med gode personlige eksempler og konstruktive løsninger til hverdagens udfordringer.

Anne Sofie, mor til 9 mnd dreng i dagpleje nær Egå

Find gratis løsninger i mit 'bibliotek' herunder

Telefonrådgivning gratis 10 min, 450 kr/t - sådan foregår det:

Jeg tager gerne en stille og rolig samtale over telefonen, hvor vi får "tjek" på din families ressourcer, behov og udfordringer. Det er samtidig en let måde for dig at få en fornemmelse af mig. De første 10 min. af samtalen over telefonen er altid gratis.

Du bestiller en samtale ved at SMS'e mig på 28 58 77 98 eller prøv at ringe op straks... måske jeg har tid med det samme. Samtalen koster kun 450 kr. pr. påbegyndt time. Efter samtalen betaler du over Mobilepay eller tilsvarende efter aftale.

Hjemmebesøg 2500 kr. - sådan foregår det:

Har du lyst til at få friske øjne på familielivet, så kommer jeg gerne hjem til dig for kun 2500 kr. + transportgebyr. Vi starter altid med en telefonsamtale, så alle er klædt på til samtalen. Det er DIG der suverænt vælger hvad du vil tale om og hvem der evt. skal sidde med ved samtalen. (obs læs om transportgebyr i bunden).

Jeg kan evt. komme forbi når ungerne er puttet og der er ro i huset - eller en formiddag. Med i "pakken" får du en opfølgende telefonsamtale og mulighed for at maile dine spørgsmål med mig i måneden efter Hjemmebesøget.

Tilbud om Terapi for forældre 750 kr./1,5 t - sådan foregår det:

Indimellem kan de emner vi taler om bunde i dybere problemstillinger, som ikke alene kan løses gennem gode råd og en coachende tilgang - i så fald vil jeg tilbyde en terapeutisk samtale efterfølgende. Dette er fuldstændig frivilligt og koster kun 750 kr. for 1,5 time + transportgebyr - læs mere her.

Betaling

Al betaling sker EFTER endt rådgivning. Jeg sender en opkrævning på mobile-pay/mail efter aftale og du overfører derefter selv beløbet.
Hvis du mod forventning ikke er tilfreds med min rådgivning, håber jeg du vil sige det til mig, og så betaler du naturligvis ikke!

Betaling kan overføres til Reg. nr. 7453 konto nr. 1104227 (CVR nr. 35988149) eller via Mobilepay på 28 58 77 98.

OBS. Transportgebyr beregnes som en km. pris på 5 kr. pr. kilometer på den samlede afstand mellem min adresse (ved Rold skov) og din adresse j.f. Google Maps. Vi kan også mødes uden transportgebyr på lokaler i Aarhus C.

Hvis du har spørgsmål, skriv da gerne til mig på min emailadresse.

Hvad handler samtalerne om?

Trivsel i familien tilbyder større glæde og trivsel i familien gennem samtaler med familierådgiver Linda Stæhr.

Når vi lukker andre ind i vores liv, får vi ny viden og nye perspektiver på den hverdag vi let stirrer os blinde på. Og når du lader mig hjælpe dig og din familie, får du kvalificeret hjælp af en uddannet og erfaren person, som selv er mor og har prøvet lidt af hvert. Måske oplever afmagten i at "tabe" for mange magtkampe med dit barn, eller at barnet har udfordringer i institutionen, som du ønsker konkret vejledning til.
Al samtale er fortrolig og deles ikke med andre (dog undtaget indsigt i kriminel adfærd under loven om Skærpet underretningspligt).

Hvad er familierådgivning?

Familierådgivning er en målrettet samtale mod at skabe de bedste forhold i din familie som overhovedet muligt. Familierådgivning er dermed noget jeg bruger både under spørgetiden efter et foredrag, i de individuelle forløb men mest ved telefonrådgivning eller ved hjemmebesøg. Familierådgivning er en vekselvirkning mellem din oplevelse af tingene og min feedback (fx specifikke råd). Jeg bruger også coaching, hvis samtalen handler om, at du skal finde dine egne veje i fx opdragelse og tidsprioritering. Som rådgiver er jeg kontant, praksisnær, støttende og ide-givende. Som coach er jeg tålmodig, opmuntrende og guidende.

Min stil er konkret og konfronterende men venlig og imødekommende. Jeg VED at forandringer kræver både mod, styrke, tålmodighed og autoritet. Jeg ved også, at der er mange aspekter i dagligdagen (og den manglende nattesøvn) som modarbejder netop dette. Jeg sætter en ære i at se livet fra skæve vinkler og tænke ud af boksen. Teorien og etikken skal altid være i orden og min arbejdsmetode er positiv, jordnær og tilgængelig.

Hvis du har flere spørgsmål er du velkommen til at skrive til mig via min emailadresse.

Share